Om Arono | Arono

VI ER ARONO

Velkommen til Arono. Vi håber, at du bliver hængende og får mulighed for at møde dit sundere jeg. Med Arono ønsker vi at gøre viden om sundhed og ernæring mere tilgængeligt og lettere at forstå. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at leve et godt og sundt liv uden, at det hverken behøver at koste en formue eller tage det meste af din tid.

Med Arono får du mulighed for at blive sund på dine egne præmisser - derfor sætter vi en ære i at skræddersy kostplaner, så de passer til lige præcis den enkeltes behov. Vi er nemlig alle forskellige, og det skal der naturligvis tages højde for.

Hos Arono er der plads til alle. Der er nemlig få ting, der bringer folk sammen, men kost er én af dem. Sundhed og velbefindende er noget, der optager os alle i højere eller mindre grad. Mange ting har betydning for ens sundhed og det kan være svært at holde styr på det hele. Der er dog én ting, vi kan kontrollere og det er vores kost.

I forsøget på at leve sundere ved de fleste, at kost og ernæring er en central faktor, men i en verden af diæter, trends og sociale medier kan det til tider forekomme uoverskueligt. Det ønsker Arono at lave om på. Vi tror nemlig på, at en sundere verden er en bedre verden.

[email protected]

Porcelænshaven 26,
2000, Frederiksberg

Macbook Pro
* Intel Core i7 (3.8GHz, 6MB cache)
* Retina Display (2880 x 1880 px)
* NVIDIA GeForce GT 750M (Iris)
* 802.11ac Wi-Fi and Bluetooth 4.0
* Thunderbolt 2 (up to 20Gb/s)
* Faster All-Flash Storage (X1)
* Long Lasting Battery (9 hours)
  • Hej
  • Med
  • Dig
  • Jeg tester lige
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3NCV1BDdmR2OEJrP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
ENJOY AURORA BOREALIS