Tab 5 kg hurtigt med den rette kostplan

Skrevet af Anne Christensen
Kostvejleder 05. maj 2022

Mange danskere bærer rundt på for mange kilo. Næsten hver anden dansker er overvægtig, og rigtig mange har svært ved at komme problemet til livs. Det virker simpelthen for hårdt og tidskrævende at tabe sig.

Heldigvis behøver det ikke at være sådan. Du kan med fordel starte let ud, og i løbet af bare 5 uger kan du tabe 5 kg. Det kræver bare den rette kostplan.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.

Du skal først kende til dit kalorieforbrug

Hver gang du spiser et eller andet, propper du energi ind i din krop. Energi, som du har brug for, fordi din krop hele tiden arbejder på at holde dig i live.

Denne energi kender vi også som ”kalorier”.

Det er individuelt fra person til person, hvor mange kalorier kroppen har brug for i løbet af en dag. Dog gælder det for alle, at hvis man spiser færre kalorier, end man forbrænder, vil man tabe sig.

Så inden du kan tabe 5 kg, skal du først kende til dit kalorieforbrug. Det kan du eksempelvis gøre med denne online udregner.

Spis 500 færre kalorier hver dag

Når du nu kender til dit daglige kalorieforbrug, kan du simpelthen bare spise færre kalorier, end du har brug for. Hvis du vil tabe 5 kg hurtigt, skal du altså have den rette kostplan, der begrænser dit kalorieindtag.

Det mest optimale ville være at gå efter 500 færre kalorier dagligt. Det vil nemlig føre til et vægttab på op til et halvt kilo om ugen, uden at du vil ændre for meget ved din dagligdag.

Hvis du kombinerer dette med noget daglig træning, der ligeledes forbrænder 500 kalorier ekstra, vil du altså ende med 1 kilos vægttab om ugen.

Det vil altså sige, at du kan tabe 5 kg hurtigt – og så slipper du for at skulle ud i sindssyge slankekure eller styrketræning til dine knogler føles som gelé.

Lad Arono skræddersy en kostplan til dig: Tab 5 kg

Når du ved, hvor mange kalorier du må få i løbet af en dag, skal du indrette dig en kostplan. Du kan læse vores guide til kostplaner her eller vores guide til vægttab her.

Men endnu bedre: Du kan også hurtigt og let oprette dig som bruger hos Arono, og så vil vores app skræddersy den perfekte kostplan til dig. På den måde kan hurtigt få en madplan i hånden, der sikrer dig den rette mængde kalorier, så du kan tabe 5 kg hurtigt.

 

Få en gratis personlig kostplan!