Opnå en ny livsstil ved at opsøge en diætist i Aalborg

Skrevet af Anne Christensen
Kostvejleder 01. okt 2020

Vil du gerne tabe dig? Vil du gerne være slank? Ønsker du at lægge din kost om og få en ny livsstil? Bor du i Aalborg? Og synes du, det er uoverskueligt at skulle gøre det alene?

Dét er der råd for – en diætist i Aalborg vil kunne hjælpe dig med alt det og meget mere!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.

Hvad er en diætist?

En diætist er en professionel person, der har studeret kost og sundhed. Han eller hun har taget en længerevarende uddannelse, og de er derfor trænede i at kunne hjælpe dig bedst muligt. De ved en masse om kost og sundhed, og de vil derfor være i stand til at hjælpe dig med at få en ny og sundere livsstil. De vil ligeledes være i stand til at kunne hjælpe dig med at holde vægten.

Hvorfor skal jeg opsøge en diætist?

Der er mange grunde til at opsøge en diætist i Aalborg. Du skal opsøge en diætist, hvis du ikke føler at selv kan gøre så meget mere, end det du allerede har gjort. Hvis du føler dig alene. Hvis du har svært ved at bryde dine dårlige vaner. Hvis du ikke føler, at du ved så meget om kost, sundhed, motion og kroppens funktion. Eller hvis du blot ønsker mere information om sundhed og en sund livsstil.

I bund og grund er det godt at opsøge en diætist ligegyldigt hvad – og hvis du allerede overvejer at gøre det, så er der nok en grund til det.

Hvis du føler at din overvægt eller kampen mod vægten har overtaget din livsstil, og at du kan mærke, at det går ud over din livsglæde og din livskvalitet, så er det bare om at ringe lige nu!

5 gode grunde til at opsøge en diætist

  • Du er aldrig alene i dit vægttab
  • Du får personlig støtte
  • Du får en masse information om kroppens funktion, sundhed, kost, vaner og motion
  • Du kommer bedre igennem dit vægttab
  • Du har større chance for at holde vægttabet

Find din diætist i Aalborg

Det kan være en god idé at vælge en diætist (eller alternativt en kostvejleder), hvis du ikke føler, at du selv kan gøre så meget andet end det du allerede har gjort, eller hvis du slet ikke kan overskue at gøre det alene. En diætist vil give dig nogle redskaber til at få det bedre, og du vil få en masse info om eksempelvis kost, motion, forbrænding, vaner og hvordan kroppen fungerer.

Her får du nogle gode eksempler på forskellige diætister i Aalborg – så kan du selv vælge den, du synes, der passer bedst til dig:

Lisette Winther: http://www.kostvejledning.org/

Trine Visby: http://trinevisby.dk/

Min Diætist: https://www.mindiaetistaalborg.dk/

Arono kan også hjælpe dig

Hvis du gerne vil have hjælp til at tabe dig eller noget andet, så læs videre på Arono.dk. Her finder du en masse artikler og guides, der hjælper dig med kost, motion og den gode balance. Du kan også hurtigt og let oprette dig som bruger, og så vil vores app skræddersy den optimale kostplan til dit vægttab, så du kan opnå dine personlige mål – alt sammen helt som du ønsker det.

Arono fungerer som din personlige diætist, som du har mulighed for at have på dig hele tiden – ligegyldigt om du bor i Aalborg eller et andet sted i Danmark.

Få en gratis personlig kostplan!

 

Få 14 dages personlig kostplan gratis.

Ønsker du at opnå et varigt vægttab? Klik nedenfor, og få en kostplan.

Hent din personlige kostplan

Prøv vores nye app

Få 14 dages personlig kostplan helt gratis!

Hent din personlige kostplan