6 sunde snack opskrifter

Skrevet af Anne Christensen
Kostvejleder 05. maj 2022
Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.

Hvad er en sund snack opskrift?

Hvad gør egenlig en snack opskrift sund? Hvis du ikke vil tage på at din snack, bør du forsøge at begrænse antallet af kalorier i din snack så meget som muligt. Jo flere kalorier, desto mere tager du nemlig på. På listen her finder du derfor kun snacks med et begrænset antal kalorier. Vil du have endnu flere opskrifter på sunde snacks, kan du hente Arono’s app nedenfor:

6 sunde snack opskrifter

Nedenfor finder du listen over 6 af vores favoritopskrifter på sunde snacks. Hvis du klikker ind på opskriften, vil du kunne finde en detaljeret oversigt over ingredienser og fremgangsmåde, samt se næringsindholdet og antallet af kalorier i retten.

1. Grøn smoothie med avocado

Bliv ikke skræmt af farven – denne grønne smoothie smager både skønt og mætter en masse. Smoothien indeholder bl.a. avocado og spinat, men også banan og ananas, hvilket giver smoothien en dejlig sødme.

2. Sunde müslikugler med kakao

Disse sunde müslikugler med kakao er en godt alternativ, hvis dine smagsløg længes efter chokolade, og kan nemt laves på forhånd, hvis blot de opbevares på køl.

3. Riskiks med tomat, avocado og mozzarella

Tomat, avocado og mozzarella er en klassisk kombination, og med god grund, for disse ingredienser komplementerer hinanden særdeles godt. Server evt. på riskiks eller knækbrød og pynt afslutningsvist med basilikum.

4. Gulerod med hjemmelavet hummus

Vidste du at det faktisk er både nemt og hurtigt at lave hjemmelavet hummus? Put blot alle ingredienserne i en foodprocesser og blend sammen. Server din hummus med grøntsagsstænger – gulerødder knaser godt.

5. Frugtspyd i regnbuefarver

Disse frugtspyd i regnbuens farver er stort hit hos både børn og voksne, og er en lækker måde at servere en varietet af frugt på. Vælg blot din yndlingsfrugt og sæt den på spyd.

6. Æbler med peanutbutter

Æbler med peanutbutter er også en gammel klassiker, men er ikke desto mindre stadig en lækker snack, som er hurtig at lave. Skær blot æbler ud i skiver og server med din yndlings peanutbutter.

Få flere gratis og sunde snack opskrifter

Vil du have endnu mere inspiration til sunde og nemme opskrifter på snacks? Så kan du hente Arono’s app der hvor du normalt henter dine apps. Her finder du mere end 900 forskellige opskrifter, der både er sunde og nemme at lave. Du kan ligeledes få en personlig kostplan, der passer til netop dig og dine behov.

 

Få en gratis personlig kostplan!

 

Få 14 dages personlig kostplan gratis.

Ønsker du at opnå et varigt vægttab? Klik nedenfor, og få en kostplan.

Hent din personlige kostplan

Prøv vores nye app

Få 14 dages personlig kostplan helt gratis!

Hent din personlige kostplan