Slankemad – sunde opskrifter til vægttab

Skrevet af Anne Christensen
Kostvejleder 05. maj 2022

Har du også svært ved at finde inspiration til lækker og sund slankemad? I denne artikel finder du en samling af opskrifter på slankemad til alle dagens måltider. Du find bl.a. opskrifter på smoothie bowls, bulgursalat og indisk dahl.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.

Opskrifter på slankemad til morgenmad

Det er vigtigt at starte dagen med et god og sund bund, og det kan du nemt gøre med denne lækre smoothiebowl, der ikke blot ser godt ud, men også smager fantastisk. Smoothien er lavet på en bund af banan og blåbær, og pyntes bl.a. med kiwi, goji bær og nødder.

Smoothiebowl med blåbær og banan

Endnu flere sunde opskrifter på morgenmad

Vil du have endnu flere opskrifter på sund og lækker morgenmad? Nedenfor finder du nogle af de meste populære opskrifter på slankemorgenmad – bl.a. en opskrift på nem grøn smoothie og pandekager, du kan spise med god samvittighed.

Opskrifter på slankemad til frokost

Denne bulgursalat er perfekt til dage, hvor du ønsker en let og lækker frokost. Salaten smager ikke blot godt, men kan også nemt laves dagen i forvejen, og er derfor perfekt til dig med en travl hverdag.

Bulgursalat med grøntsager og hjemmelavet dressing

Endnu flere sunde opskrifter på frokost

Nedenfor finder du fire bud mere på sunde salater og sandwich, som du kan spise til frokost. Du finder bl.a. opskriften på nemme fuldkornpitaer samt opskriften på en lækker quinoasalat.

Opskrifter på slankemad som snacks

Hvis du er små-sulten i løbet af dagen, er det helt fint at spise en lille snack – så længe det er en sund snack. Et godt bud på en nem, lækker og sund snack er gulerod med hjemmelavet hummus.

Gulerod med hummus

Endnu flere opskrifter på slankemad til snacks

Vil du have endnu flere opskrifter på sunde og lækre snacks? Nedenfor finder du bl.a. opskrifter på hjemmelavede müslikugler med kakao og riskiks med tomat og mozeralla.

Opskrifter på slankemad til aftensmad

Denne opskrift på Indisk dahl er den perfekte ret til kolde dage, hvor du har lyst til en varm og krydret ret. Denne dahl er lavet på en base af linser og gulerødder, og krydret med ingefær, fennikel og chili.

Indisk dahl med linser og gulerødder

Endnu flere sunde opskrifter på aftensmad

Find endnu mere inspiration på slankeaftensmad nedenfor, hvor du bl.a. finder opskriften på sunde squashnudler og tigerrejer samt en familiefavorit – kyllingenuggets.

Se også vores oversigt over sunde opskrifter på aftensmad under 500 kcal eller under 300 kcal.

Endnu flere opskrifter på sund slankemad

Vil du have adgang til endnu flere opskrifter på slankemad? I Aronos app får du adgang til 900+ sunde og lækre opskrifter, der er nemme at lave. Du får ligeledes adgang til en personlig kostplan der er skræddersyet til dig og dine behov, om du vil tabe dig eller blot vil leve sundere. Klik på knappen nedenfor, og hent app’en i App Store eller Google Play.

Få en gratis personlig kostplan!