|
And (100g)
|
120 |
490 |
19 |
0 |
4,3 |
|
And, kød og skind, rå (100g)
|
390 |
1700 |
12 |
0 |
39 |
|
And, kød, rå (100g)
|
130 |
530 |
18 |
1,8 |
5,1 |
|
Bouillon, svinekød, koncentreret, terning (100g)
|
160 |
680 |
17 |
16 |
3,2 |
|
Bouillonterning, oksekød (100g)
|
7 |
30 |
1,1 |
0,1 |
0,2 |
|
Due, vildt, kød og skind, rå (100g)
|
280 |
1200 |
18 |
0 |
24 |
|
Due, vildt, kød, rå (100g)
|
140 |
590 |
19 |
0 |
7,5 |
|
Fårekød (100g)
|
130 |
560 |
20 |
0 |
6 |
|
Fårekød, bov, rå (100g)
|
230 |
950 |
19 |
0 |
17 |
|
Fasan (100g)
|
120 |
510 |
22 |
0 |
3,6 |
|
Fasan, kød og skind, rå (100g)
|
170 |
710 |
22 |
0 |
9,3 |
|
flæskesteg (100g)
|
270 |
1100 |
18 |
0,1 |
22 |
|
Gås, kød og skind, rå (100g)
|
360 |
1500 |
16 |
0 |
34 |
|
Gås, kød, rå (100g)
|
160 |
660 |
23 |
0,7 |
7,1 |
|
Grisekød (100g)
|
240 |
1000 |
18 |
0 |
19 |
|
Hakket grisekød (100g)
|
170 |
710 |
19 |
0 |
10 |
|
Hakket kyllingekød (100g)
|
130 |
540 |
19 |
0 |
5,6 |
|
Hakket oksekød (100g)
|
240 |
1000 |
20 |
8,9 |
14 |
|
Hakket oksekød, fedtfattig (100g)
|
160 |
680 |
20 |
0 |
9,5 |
|
Hest (100g)
|
170 |
690 |
19 |
0 |
10 |
|
Høne, kød og skind, rå (100g)
|
210 |
890 |
17 |
0,6 |
16 |
|
Høne, kød, rå (100g)
|
110 |
460 |
20 |
1 |
2,7 |
|
Hvalkød, råt (100g)
|
110 |
470 |
22 |
0 |
2,4 |
|
Kalkun (100g)
|
130 |
530 |
20 |
0 |
5 |
|
Kalkunkød, hakket, 0-5% fedt, råt (100g)
|
130 |
550 |
22 |
0 |
4,8 |
|
Kalkunkød, hakket, 5-10% fedt, råt (100g)
|
160 |
660 |
20 |
0 |
8,5 |
|
Kalvekød (100g)
|
180 |
770 |
20 |
0,6 |
11 |
|
Kalvekød, fedt, råt (100g)
|
270 |
1100 |
17 |
0 |
23 |
|
Kalvekød, helt magert, råt (100g)
|
92 |
390 |
18 |
0 |
2,2 |
|
Kalvekød, i tern (100g)
|
120 |
510 |
19 |
0 |
5,2 |
|
Kalvekød, magert, råt (100g)
|
120 |
510 |
19 |
0 |
5,2 |
|
Kaninkød (100g)
|
120 |
500 |
20 |
0 |
4 |
|
Kødboller (100g)
|
140 |
600 |
8,8 |
6 |
9,5 |
|
Kødboller, dybfrost (100g)
|
160 |
680 |
11 |
9 |
9,4 |
|
Kødpølse, fedtreduceret, pålæg (100g)
|
110 |
440 |
10 |
8,9 |
3,4 |
|
Kylling, bryst, kød og skind, rå (100g)
|
150 |
620 |
22 |
0,1 |
6,9 |
|
Kylling, kød og skind, friturestegt (100g)
|
260 |
1100 |
28 |
0,1 |
16 |
|
Kylling, kød og skind, grillstegt (100g)
|
190 |
810 |
24 |
0 |
11 |
|
Kylling, kød og skind, rå (100g)
|
170 |
730 |
18 |
0 |
11 |
|
Kylling, vinge, kød og skind, rå (100g)
|
190 |
780 |
19 |
0,1 |
12 |
|
Lammekød, bov, rå (100g)
|
190 |
810 |
19 |
0 |
13 |
|
Lammekød, bryst, råt (100g)
|
360 |
1500 |
15 |
0,1 |
35 |
|
Lammekød, kølle, afpudset, rå (100g)
|
130 |
540 |
20 |
0 |
5,5 |
|
Lammekød, kølle, med fedt, rå (100g)
|
200 |
840 |
18 |
0 |
14 |
|
Lammekød, kølle, uspec., rå (100g)
|
170 |
700 |
20 |
0 |
9,8 |
|
Lammekød, rygstykke, råt (100g)
|
340 |
1400 |
16 |
0,5 |
31 |
|
Lammekød, slag, råt (100g)
|
360 |
1500 |
15 |
0,1 |
35 |
|
Lammekød, uspec., råt (100g)
|
330 |
1400 |
14 |
0 |
31 |
|
Oksekød (100g)
|
240 |
1000 |
20 |
8,9 |
14 |
|
Oksekød, culotte, rå (100g)
|
210 |
890 |
19 |
0 |
15 |
|
Oksekød, entrecote med kappe, rå (100g)
|
260 |
1100 |
18 |
0 |
21 |
|
Oksekød, hakket, 10-15% fedt, råt (100g)
|
160 |
690 |
19 |
0 |
9,7 |
|
Oksekød, hakket, 15-20% fedt, råt (100g)
|
220 |
900 |
18 |
0 |
16 |
|
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå (100g)
|
140 |
570 |
22 |
0 |
5 |
|
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå (100g)
|
230 |
970 |
20 |
0 |
17 |
|
Oksekød, inderlår med kappe, rå (100g)
|
160 |
680 |
21 |
0 |
8,6 |
|
Oksekød, inderlår uden kappe, rå (100g)
|
110 |
470 |
22 |
0 |
2,5 |
|
Oksekød, klump uden kappe, rå (100g)
|
130 |
540 |
21 |
0 |
4,8 |
|
Oksekød, lårtunge, rå (100g)
|
140 |
610 |
22 |
0 |
6,5 |
|
Oksekød, mellemskært, råt (100g)
|
160 |
690 |
21 |
0 |
9 |
|
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå (100g)
|
140 |
580 |
20 |
0 |
6,4 |
|
Oksekød, skank (osso buco), rå (100g)
|
140 |
590 |
21 |
0 |
6 |
|
Oksekød, spidsbryst, råt (100g)
|
210 |
890 |
18 |
0,5 |
16 |
|
Oksekød, tværreb, råt (100g)
|
330 |
1400 |
15 |
0 |
30 |
|
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå (100g)
|
180 |
760 |
20 |
0 |
11 |
|
Oksekød, tykbryst, råt (100g)
|
320 |
1400 |
16 |
0 |
29 |
|
Oksekød, tykkam, rå (100g)
|
200 |
820 |
19 |
0 |
13 |
|
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå (100g)
|
170 |
720 |
19 |
0 |
10 |
|
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå (100g)
|
200 |
850 |
19 |
0 |
14 |
|
Oksekød, tyndbryst, råt (100g)
|
270 |
1100 |
7 |
0 |
28 |
|
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå (100g)
|
210 |
880 |
20 |
0 |
14 |
|
Oksekød, uspec., fedt, råt (100g)
|
320 |
1300 |
16 |
0 |
28 |
|
Oksekød, uspec., helt magert, råt (100g)
|
130 |
530 |
22 |
0 |
4,3 |
|
Oksekød, uspec., magert, råt (100g)
|
150 |
640 |
20 |
0 |
7,8 |
|
Oksekød, yderlår, råt (100g)
|
140 |
590 |
21 |
0 |
6,2 |
|
Poulard, kød og skind, rå (100g)
|
190 |
790 |
19 |
3,7 |
11 |
|
Rullepølse, lammekød, pålæg (100g)
|
360 |
1500 |
19 |
0,1 |
32 |
|
Rype, kød, rå (100g)
|
110 |
480 |
24 |
0,1 |
2 |
|
Sælkød (100g)
|
110 |
480 |
23 |
0 |
2,6 |
|
Salt kød (100g)
|
100 |
420 |
19 |
0 |
2,6 |
|
Sperling (100g)
|
80 |
340 |
18 |
0 |
1 |
|
Sprængt nakke, svinekød (100g)
|
260 |
1100 |
20 |
0,1 |
21 |
|
Svinekød (100g)
|
170 |
710 |
19 |
0 |
10 |
|
Svinekød, bagskank uden svær, rå (100g)
|
140 |
600 |
19 |
0 |
7,5 |
|
Svinekød, bryst med svær, rå (100g)
|
300 |
1200 |
17 |
0 |
26 |
|
Svinekød, filet, 0-1 mm fedtkant, rå (100g)
|
130 |
550 |
22 |
0 |
4,7 |
|
Svinekød, hakket, 15-20% fedt, råt (100g)
|
220 |
930 |
17 |
0 |
17 |
|
Svinekød, hakket, 5-10% fedt, råt (100g)
|
170 |
730 |
18 |
0 |
11 |
|
Svinekød, i tern (100g)
|
180 |
760 |
19 |
0 |
12 |
|
Svinekød, kæbe, afpudset, rå (100g)
|
120 |
490 |
20 |
0,1 |
4,1 |
|
Svinekød, mellemkam med svær, rå (100g)
|
270 |
1100 |
18 |
0,1 |
22 |
|
Svinekød, nakkekam med svær, rå (100g)
|
270 |
1100 |
16 |
0 |
23 |
|
Svinekød, skinkeklump, helt afpudset, rå (100g)
|
100 |
420 |
21 |
0 |
1,9 |
|
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt (100g)
|
180 |
760 |
19 |
0 |
12 |
|
Svinekød, uspec., fedt, råt (100g)
|
340 |
1400 |
14 |
0 |
32 |
|
Svinekød, uspec., magert, råt (100g)
|
120 |
480 |
22 |
0 |
3 |
|
Svinekotelet (100g)
|
180 |
760 |
17 |
0 |
12 |